SabriScan Production - Laadun tae 

SabriScan Oy:llä on pitkä kokemus erikoiskoneistuksista, komponenttien, osakokoonpanojen ja muottien toimituksesta sekä valmistuksesta. Muovi- ja metallituotteiden tuottamisen sekä muotinvalmistuksen hallitsemme Suomessa ja kansainvälisesti. Tämä kokemus on luonut vankan pohjan sille tiedolle, taidolle ja tekniselle osaamiselle, joka synnyttää laatua. 

Erikoiskoneistukset ovat SabriScan Oy:n ominta aluetta. Teemme monimutkaisia ja haastavia asiakasprojekteja, joille ei mahdollisesti muualta löydy tekijää. Suunnittelemme, valmistamme, kokoonpanemme ja testaamme tarvitsemasi tuotteet. 

Tarjoamme työväline- ja komponenttitoimituksiin kattavat resurssit niin Suomessa kuin Aasiassa. 

Voimme ottaa tiedot vastaan kaikissa yleisissä tiedonsiirto formaateissa (esim. STEP, IGES, DXF, DWG). Käytössämme oleva 3D CAD järjestelmämme on Catia. Suunnittelumme avulla pystymme työstämään tuoteidean ensin 3D CAD malliksi ja sitten tuotteeksi. NC ohjelmointi Depo Cam 3D malliksi ja sitten tuotteeksi. NC ohjelmointi Depo Cam 3D ja 5-akselinen ohjelmointi. 3D mittausjärjestelmän (DepoInspect) avulla pystymme mittaamaan olemassa olevat kappaleet ja mallintamaan 3D mallin mittatiedon pohjalta Catialla, Reverse Engineering, kosketusmittauksella tai video avusteisella digitoinnilla.

Mikä on sinun haasteesi? Jos etsit tietoa, parasta teollista ja teknologista osaamista sekä riittäviä resursseja, ratkaisusi löytyy meiltä.

Kuinka voimme auttaa?

Jukka Rantanen
puh. +358 (0)400 849 588
jukka.rantanen (at) sabriscan.fi

Keskus: +358 (0)19 760 220