SabriScan Oy

Aika ratkaisee

Sabriscan Oy on luotettava suomalainen muotintekijä. Tuotamme korkealaatuisia kokonaisratkaisuja niin yleiselle teknologiateollisuudelle kuin autoteollisuuden tarpeisiin kaikkialle maailmaan. FaaS; Factory as a Service saa meissä konkreettisen ilmentymän. Meiltä puuttuu kilpailijoidemme raskaat, kalliit ja hitaat rakenteet – siksi olemme ketteriä ja edullisia.

Omat tytäryhtiömme Intian Punessa ja Romanian Timisoarassa sekä Kiinassa noin 3000 henkilön valmistuskapasiteetti varmistavat, että käytössämme on lähes rajaton kapasiteetti asiakkaidemme tarpeisiin.

Autamme tuotesuunnittelijoita aikaisessa vaiheessa valmistettavuusanalyyseillä. Valmistamme prototyyppejä ja toteutamme massatuotantomuotit kustannustehokkaasti. Koulutamme jatkuvasti verkostomme kumppaneita tehokkaisiin, nykyaikaisiin ja nopeisiin teknologioihin ja toimintatapoihin. Tarjoamme toimitusten jälkeisiä tuotemuutos- ja muottioptimointeja.

Ruisku- ja painevalu-, kumi/silikonimuotit, optiset insertit, valomuotit – kaikkia nopeasti, toimitusvarmasti ja kokonaisedullisesti Sabriscanista.

Asiakkaat ovat avullamme voittaneet kansainvälisiä innovaatio- ja teknologiapalkintoja sekä päässeet toimitusajoissa täysin uudelle tasolle. Merkittävimpänä mahdollistamanamme kilpailuetuna onkin asiakkaidemme voittamat uudet tilaukset ja asiakassuhteet.

Laatua, alhaisia kustannuksia, lyhyitä toimitusaikoja, toimitusvarmuutta, massiivista kapasiteettia, kaikkialle maailmaan – kaikki yhdestä kädestä.

Katso SabriScan yritysesittely tästä.

Muottiprojektit - SabriScan Moulds

Mahdollistamme asiakkaillemme rinnakkaisen organisaation edut; asiakas voi ulkoistaa hankintatoimensa, osia suunnittelutoimistaan sekä huoltopalvelut huolettomasti ja luotettavasti kokiessaan ammattitaitomme ja sitoutuneisuutemme. Asiakas saa riskittä yhdestä kädestä tarvitsemansa palvelut ja vaihtoehtoiset valmistuslähteet koko tuotteen elinkaaren ajan. Takaamme aina – luotettavat ja kustannustehokkaat vaihtoehdot. Tarjoamme työväline- ja komponenttitoimituksiin kattavat resurssit niin Suomessa kuin Aasiassa. Kehitämme ja luomme toimitusketjun kulloiseenkin asiakkaan tarpeeseen. Vastaamme resurssien systemaattisesta kehittämisestä SabriScanMethod® mukaisen ideaaliprosessin turvin. Itse kehittämämme, testaamamme ja vaativien asiakkaidemme hyväksymät menetelmät ovat myös verkostomme käytössä. Maahantuojana, valmistajana ja myyjänä meitä sitoo ankara vastuu muottien toimivuudesta.

SabriScan Mould -esite

SabriScan Lighting Moulds -brochure (in english)

Kotimaan tuotanto ja erikoiskoneistukset - SabriScan Production

SabriScan Production on valmistustekniikan erikoisosaamista. Meillä on pitkä kokemus vaativien materiaalien ja monimutkaisten muotojen koneistuksesta. Menetelmämme soveltuvat erittäin tarkkoja piirteitä omaavista muoteista aina suuriin useita tonneja painaviin voimansiirtokomponentteihin. Hyödyt muodostuvat asiakkaallemme sarjatuotantomaisesti valmistetuista yksittäiskappaleista. Laatu ja mittatarkkuus tuodaan kappaleisiin suoraan tuotannossa. Olemme erikoistuneet vaikeasti työstettävien aineiden koneistuksiin. Teemme monimutkaisia ja haastavia asiakasprojekteja, joille ei mahdollisesti muualta löydy tekijää. Suunnittelemme, valmistamme, kokoonpanemme ja testaamme tarvitsemasi tuotteet, jotta sinä voit luottaa niille asetettujen vaatimusten toimivuuteen.

SabriScan Production -esite