SabriScan Moulds – Laadun ytimessä

SabriScan Mould sisältää oman tuotannon sekä kattavan sopimusvalmistajien verkoston Aasiassa, minkä ansiosta voimme tarjota mittavat resurssit asiakkaidemme käyttöön.

Mahdollistamme asiakkaillemme rinnakkaisen organisaation edut. Asiakas voi ulkoistaa hankintatoimensa, osia suunnittelutoimistaan sekä huoltopalvelut huolettomasti ja luotettavasti kokiessaan ammattitaitomme ja sitoutuneisuutemme. Vahva kokemuksemme, työvälineosaamisemme sekä oma tuotanto mahdollistavat haastavienkin projektien kokonaisvaltaisen hallinnan. Asiakas saa riskittä yhdestä kädestä tarvitsemansa palvelut ja vaihtoehtoiset valmistuslähteet koko tuotteen elinkaaren ajan. Takaamme aina uskottavimmat, luotettavimmat ja kustannustehokkaimmat vaihtoehdot. Tarjoamme työväline- ja komponenttitoimituksiin kattavat resurssit niin Suomessa kuin Aasiassa. 

SabriScan Lighting Moulds käsittää optisten muottien projektitoimitukset globaalisti. Palvelemme kaikkia merkittäviä autoteollisuuden valaisintoimittajia. Tätä liiketoimintaa varten on perustettu Romaniaan ja Intiaan tytäryhtiö, joka tukee Euroopan markkinoita. 

Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat: tuotekehitystuki, projektinhoito, ruiskupuristusmuotit, painevalumuotit, matalapainevalumuotit, puhallusmuotit, SMC -muotit, muottien huollot ja muutokset sekä oma tuotanto ja LC -maissa laaja toimintaverkosto.

Kuinka voimme auttaa?

Petri Kurki
puh. +358 (0)40 543 3043
petri.kurki (at) sabriscan.fi

Keskus: +358 (0)19 760 220