Toimintamme perusta

SabriScan valmentaa, mentoroi ja fasilitoi työyhteisöjä matkalla toiminnalliseen erinomaisuuteen. Peruselementteinä valmennamme mm. LEANiä perusteista äärimmäisen pitkälle vietyihin Ideaali-arvovirta-prosesseihin asti. Olemme palkittu kunniamaininnoin useina vuosina Ratkaisutoimittaja-kilpailussa.

Omat oppimme kumpuavat OPEX-toiminnan parissa jo vuodesta 1989 lähtien. LEAN-oppimme olemme saaneet Japanista, Saksasta, Sveitsistä ja USA:sta. Valmennamme työyhteisöjä, ylintä johtoa, kurssit jo suorittaneita LEAN Six Sigma Yellow/Green/Black Belt ja muita toiminnan kehittäjiä.

Paras opettajamme on oma teollinen tuotantomme, jonka turvin palvelemme kansainvälistä autoteollisuutta. Saamme jatkuvasti omilta mentoreiltamme mm. Toyotan uusia oppeja käyttöömme opittaviksi. Meidät on palkittu alamme parhaana maailmassa.

Todellisessa teollisessa LEAN-ympäristössä Riihimäellä tutkimme, testaamme ja koulutamme asiakkaitamme todellisissa olosuhteissa; omissa ja asiakkaittemme tiloissa AINA todellisilla asiakkaittemme haasteilla tai ongelmilla. SabriScanMethod® ja SabriScanIdealProcess® ovat mahdollistaneet meille TEKES:sin tunnustuksena arvonimen ”Palveluliiketoiminnan edelläkävijä”.

Järjestämme valmennusten ohella myös tutustumismatkoja kansainvälisiin autoteollisuuteen Suomen rajojen ulkopuolelle, omien asiakkaidemme toimintaan. Tämä mahdollistaa tehokkaiden toimintamallien omaksumisen yli toimialarajojen.

Kun yritykset ovat jo päässeet hyvään kehittämiseen vauhtiin, astumme kuvaan mukaan ja varmistamme maailman luokan tulosten saavuttamisen huippuunsa viritetyllä yhdistelmällä LEAN johtamiskulttuuria, AGILE viitekehystä, ISO/VDA-standardeja ja EFQM-erinomaisuusmallia.