SabriScan Oy

Aika ratkaisee

Sabriscan Oy on luotettava suomalainen muotintekijä. Tuotamme korkealaatuisia kokonaisratkaisuja niin yleiselle teknologiateollisuudelle kuin autoteollisuuden tarpeisiin kaikkialle maailmaan. FaaS; Factory as a Service saa meissä konkreettisen ilmentymän. Meiltä puuttuu kilpailijoidemme raskaat, kalliit ja hitaat rakenteet – siksi olemme ketteriä ja edullisia.

Omat tytäryhtiömme Intian Punessa ja Romanian Timisoarassa sekä Kiinassa noin 3000 henkilön valmistuskapasiteetti varmistavat, että käytössämme on lähes rajaton kapasiteetti asiakkaidemme tarpeisiin.

Autamme tuotesuunnittelijoita aikaisessa vaiheessa valmistettavuusanalyyseillä. Valmistamme prototyyppejä ja toteutamme massatuotantomuotit kustannustehokkaasti. Koulutamme jatkuvasti verkostomme kumppaneita tehokkaisiin, nykyaikaisiin ja nopeisiin teknologioihin ja toimintatapoihin. Tarjoamme toimitusten jälkeisiä tuotemuutos- ja muottioptimointeja.

Ruisku- ja painevalu-, kumi/silikonimuotit, optiset insertit, valomuotit – kaikkia nopeasti, toimitusvarmasti ja kokonaisedullisesti Sabriscanista.

Asiakkaat ovat avullamme voittaneet kansainvälisiä innovaatio- ja teknologiapalkintoja sekä päässeet toimitusajoissa täysin uudelle tasolle. Merkittävimpänä mahdollistamanamme kilpailuetuna onkin asiakkaidemme voittamat uudet tilaukset ja asiakassuhteet.

Laatua, alhaisia kustannuksia, lyhyitä toimitusaikoja, toimitusvarmuutta, massiivista kapasiteettia, kaikkialle maailmaan – kaikki yhdestä kädestä.

Twitter

Facebook